Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 04.12.2020 11:34
Кількість переглядів: 225

Шановні працівники місцевого самоврядування та депутати сільської ради!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

       Це свято нашої громади, громади кожного села, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є  справді народною, яка працює для громади та в інтересах громади.

  Впевнена, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу мешканцям громади.

     Висловлюю  вдячність депутатам сільської ради сьомого скликання, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонстрували самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечували  право кожного з нас бути почутим.

     Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

     Уклін і шана вам, дорогі мешканці громади, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя. 

  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

З повагою

сільський голова                                                                            Ніна Симонович

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua