Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Про скликання позачергової восьмої сесії

Дата: 19.07.2019 19:26
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

23 липня 2019 року о 16:00 годині в залі засідань сільської ради відбудеться позачергова восьма сесія сільської ради сьомого скликання.

На розгляд сесії винесені наступні питання:

  1. Про депутатський запит Шабали І.В.;
  2. Про стан виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року;
  3. Про внесення змін та доповнень  до рішення сесії сільської ради від 23.01.2019  №    3/16 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»;
  4. Про розпорядження сільського голови видані  в  міжсесійний період;
  5. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету ради;
  6. Про внесення змін до структури апарату ради ОТГ;
  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації (вул. Перемоги с. Полонка)
  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації (харчоблок школи с. Лаврів)
  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації (БК с. Гірка Полонка)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,2971 га в с. Ратнів (заява гр. Лясковської Любові Василівні, с. Ратнів).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,3049 га в с. Ратнів (заява гр. Лясковського Олександра Вікторовича, с. Ратнів).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,6555 га в с. Лаврів (заява гр.Усика Петра Олександровича, м. Луцьк, вул. Заводська, 22/46).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 1,9938 га в с. Лаврів (заява гр.Корольчук Тетяни Миколаївни, с. Лаврів, вул. Центральна, 10а).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,3187 га в с. Лаврів (заява гр.Корець Івана Івановича, с. Лаврів, вул. Ранкова, 24).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,4100 га в с. Лаврів (заява гр.Коробіциної Тетяні Юріївні, с. Лаврів, вул. Першотравнева 20).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність площею 0,0629 га в с. Гірка Полонка (заява гр. Пронько Олександри Юріївни, с. Гірка Полонка, вул. Шкільна, 16/5).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (цільове призначення якої змінюється) площею 0,1473 га в с. Гірка Полонка (заява гр.Галаса Михайла Миколайовича, с. Гірка Полонка, вул. Шкільна 16/34).
  18. Різне.

« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua