Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Відбудеться чергова дванадцята сесія

Дата: 18.10.2019 17:59
Кількість переглядів: 261

Фото без опису25 жовтня 2019 року о 16:00 годині в залі засідань сільської ради відбудеться дванадцята сесія сільської ради сьомого скликання.

                 На розгляд засідання сесії винести такі питання:

  1. Про стан виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року.
  2. Про внесення змін та доповнень  до рішення сесії сільської ради від 23.01.2019 № 3/16 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  3. Про розпорядження сільського голови, видані  в  міжсесійний період.
  4. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на території Гіркополонківської сільської ради Луцького району на 2020-2021 роки.
  5. Про затвердження Програми соціального захисту населення, профілактики бездоглядності та правопорушень в дитячому середовищі на 2019-2020 роки.
  6. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарськогопризначення наміченої для продажу у власністьна конкурентних засадах (земельні торги) та затвердженняпереліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торгидля будівництва та обслуговуваннябудівель торгівлі (для розміщення оптового ринку) (с. Полонка, площею 1,7000 га).
  7. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарськогопризначення наміченої для продажу у власністьна конкурентних засадах (земельні торги) та затвердженняпереліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торгидля будівництва та обслуговуваннябудівель торгівлі (для розміщення оптового ринку) (с. Полонка, площею 4,0000 га).
  8. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарськогопризначення наміченої для продажу у власністьна конкурентних засадах (земельні торги) та затвердженняпереліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торгидля будівництва та обслуговуваннябудівель торгівлі (для розміщення оптового ринку) (с. Полонка, площею 4,3000 га).
  9. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарськогопризначення наміченої для продажу у власністьна конкурентних засадах (земельні торги) та затвердженняпереліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торгидля будівництва та обслуговуваннябудівель торгівлі (для розміщення оптового ринку) (с. Полонка, площею 6,0000 га).
  10. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарськогопризначення наміченої для продажу у власністьна конкурентних засадах (земельні торги) та затвердженняпереліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торгидля будівництва та обслуговуваннябудівель торгівлі (для розміщення оптового ринку) (с. Полонка, площею 6,4400 га).
  11. Земельні питання.

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua