Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

ШУКАЄМО ПАТРОНАТНИХ ВИХОВАТЕЛІВ!!!

Дата: 27.05.2020 11:54
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

 

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Гарантовані:

  • заробітна плата,
  • кошти на виховання дитини,
  • комплексна професійна підтримка.

Якщо Ви маєте досвід виховання власних, уже повнолітніх дітей, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат.

Перевага сімейного патронату в тому, що він спрямований на захист дітей, які ще статусу сироти чи дитини позбавленої батьківського піклування не мають. Тобто тут працюють на випередження, щоб дитина такий статус і не отримала ніколи. Ще одна перевага цього проекту у тому, що він мобільний: протягом доби можна влаштувати дитину в сім’ю.

Патронатний вихователь – це спеціально підготовлений працівник, який на договірній основі  здійснює догляд, виховання дітей, тимчасово влаштованих у патронатну сім’ю, та несе відповідальність за їх життя та стан здоров’я.

Сім’я патронатного вихователя – це родина, в якій один із її членів, на професійній основі, виконує обов’язки патронатного вихователя. 

Патронатними вихователями можуть бути громадяни України:

  • віком від 35 до 60 років (для жінки) і від 35 до 65 років (для чоловіка);
  • проживають на спільній житловій площі;
  • мають позитивний досвід виховання дітей;
  • одна (один) з яких виконання обов’язків патронатного вихователя не поєднує з іншою трудовою діяльністю;
  • пройшли курси спеціальної підготовки;
  • відповідають іншим вимогам, визначеним у чинному законодавстві.

Соціальні виплати патронатному вихователю - 2 прожиткових мінімуми на кожну дитину відповідного віку. Розмір оплати за послугу патронату над дітьми прирівняний до 5 прожиткових мінімумів для працездатної особи. Також установлена система надбавок у розмірі 10% за кожну наступну дитину, а також за складність у разі влаштування до сім’ї патронатного вихователя новонародженої дитини, дитини з ВІЛ-інфекцією, дитини з вадами розвитку чи інвалідністю, неповнолітньої вагітної.

Якщо Ви небайдужі та маєте бажання створити патронатну родину, звертайтеся за адресою: вул. Горохівська, 63а, с.Гірка Полонка, Луцького  району, Волинської області, тел. (0332)797560 е-mail: girkapolonka@gmail.com

Контактна особа – начальник служби у справах  дітей та сім’ї Гіркополонківської сільської ради Мигальчук Світлана Василівна.

 

 

ЧЕКАЄМО НА ВАС!


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua