Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Допомога по частковому безробіттю під час карантину для ФОПів без працівників

Дата: 10.06.2020 14:43
Кількість переглядів: 591

Фото без описуВідтепер допомогу по частковому безробіттю на період карантину можуть отримати  фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. 

Такі зміни стали можливими після ухвалення Постанови КМУ від 03.06.2020 р. № 453 «Про внесення змін до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів Украі?ни з метою запобігання поширенню на територіі? Украі?ни гостроі? респіраторноі? хвороби COVID-19, спричиненоі? коронавірусом SARS-CoV-2».

Для отримання допомоги ФОПам необхідно звернутися до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ і зібрати необхідний пакет документів.

Допомогу можна оформити протягом 90 днів із моменту призупинення чи скорочення діяльності.

Допомога встановлюється за кожну годину скорочення діяльності та із розрахунку двох третин від бази нарахування ЄВ, але не більше мінімальної заробітної плати (4723 грн) на місяць. Допомога надається на період  призупинення/скорочення діяльності та впродовж 30 календарних днів після завершення карантину.

Із допомоги не сплачується податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.   

Для отримання кваліфікованої консультації щодо оформлення допомоги звертайтесь у будь-якому центр зайнятості в телефонному режимі.

Номер телефону 71-95-00

https://vol.dcz.gov.ua/novyna/fopy-bez-pracivnykiv-mozhut-skorystatysya-pidtrymkoyu-derzhavy


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua