Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності України

Дата: 25.08.2020 15:18
Кількість переглядів: 220

Фото без описуФото без опису

Найбільші державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності України у Гіркополонківській громаді  традиційно відзначили низкою урочистостей.

23 серпня, напередодні найбільшого національного свята – Дня Незалежності України, український народ відзначає визнання найважливішої символіки державності, одного з трьох атрибутів України, що символізують суверенітет – День Державного Прапора України.

         Наш прапор – це символ  свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність, соборність та самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

         Традиційно у цей святковий день біля загальноосвітніх шкіл громади відбулась церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Право підняття синьо-жовного стяга України було кращим учням шкіл.

Прапор було піднято під звучання Державного Гімну України, який сповнює наші серця гордістю за рідну країну, додає сили й натхнення в її розбудові.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Двадцять дев’ять років тому сталася подія, яка назавжди змінила життя мільйонів громадян. Народилася нова молода держава – Україна. А наш народ  став не просто свідком, а й творцем цієї великої історичної події.

24 серпня з нагоди святкування Дня Незалежності України у громаді відбулися святкові, урочисті заходи. Розпочалися вони з покладання квітів до пам’ятників захисникам України та пам’ятників загиблим героям АТО.

         Заходи продовжилися на Козацькій могилі де учасники заходу віддали шану та згадали всіх тих, хто загинув, виборюючи незалежну, демократичну, вільну та квітучу Україну «Молитвою за Україну». Від громади до односельчан звернулися сільський голова Ніна Симонович та отець Володимир, до урочистостей долучилися місцеві козаки.Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua