Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

З днем знань!

Дата: 31.08.2020 19:30
Кількість переглядів: 148

Дорогі школярі! Шановні батьки, вчителі!

Від щирого серця вітаємо всіх із святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

Фото без опису

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваємося, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати школу, вчителів і однокласників.

1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до вищих навчальних закладів.

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері наших шкіл!


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua