Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

НОВИНИ

28 Липня, 2020 р., 09:08
               28 липня у день величного християнського свята Рівноапостольного Князя Володимира, ми відзначаємо День хрещення Київської Русі-України. Свято, яке духовно об'єднало українців, живить нашу віру у мир та добро на землі.
26 Липня, 2020 р., 12:12
     Торговельна справа – одна з найдавніших в історії людства. Колись давним-давно торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля – одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все є засобом спілкування людей один з одним. Шановні працівники торгівлі!  Вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівника торгівлі! Бажаємо бути завжди налаштованими на успіх, отримувати бажаний прибуток, легко і просто знаходити клієнтів, розвиватися і прагнути до кращого!  Міцного здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла, посмішок покупців, економічної стабільності та процвітання. Удачі вам у всьому!
18 Липня, 2020 р., 15:43
Днями завершено капітальний ремонт відрізку дороги по вулиці Миру в селі Ратнів, який проводився за рахунок коштів державного бюджету . Загальна вартість проектно-кошторисних робіт склала 1,145 млн.грн.
18 Липня, 2020 р., 11:55
Громадянам, які надають послуги у вигляді обробки землі необхідно заповнити декларацію та сплатити ПДФО та військовий збір Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у звітному 2019 році. Зокрема, доходи мають задекларувати громадяни - власники  сільськогосподарської техніки, які  проводять обробіток землі іншим фізичним особам (оранка, культивування, посів, комбайнування, тощо). та при цьому не зареєстровані як  фізичні особи-підприємці (ФОП). Такі громадяни  зобов’язані подати річну податкову декларацію про доходи та майновий стан, у якій включити суму отриманих доходів до загального річного оподатковуваного доходу та сплатити податок  із таких доходів.
17 Липня, 2020 р., 12:38
 Комплексна безпека будь-якого дитячого освітнього закладу – це сукупність заходів, які здійснюються у взаємодії з органом місцевого самоврядування, правоохоронними структурами, УДСНС України та іншими службами задля ефективного функціонування закладу, а також забезпечення готовності співробітниками закладу вмілих дій у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua