Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

НОВИНИ

23 Серпня, 2019 р., 12:41
23 серпня по всій території громади біля загальноосвітніх шкіл села Гірка Полонка, Ратнів та Лаврів було піднято Державний Прапор України. На урочистостях були присутні сільський голова, працівники сільської ради, учні, вчителі, духовенство, депутати, працівники культури, жителі громади.
23 Серпня, 2019 р., 12:25
23 серпня по всій Україні відбулися урочистості до Дня Державного Прапора України. Зразковий ансамбль народного танцю "Вертуни" будинку культури села Гірка Полонка прийняли участь в обласних заходах біля Волинської обласної державної адміністрації.
20 Серпня, 2019 р., 18:07
19 серпня 2019 року разом із світовою спільнотою Гіркополонківська сільська рада відзначила Всесвітній день гуманітарної допомоги,  проголошений у 2008 році Генеральною Асамблею ООН. Цей день покликаний привернути увагу до осіб, які потребують сторонньої допомоги.
20 Серпня, 2019 р., 10:38
Зразковий аматорський ансамбль народного танцю "Вертуни" (керівник В.Лопанова) став цьогоріч лауреатом обласної премії у номінації імені Степана Кривенького  за вагомий внесок у розвиток аматорського мистецтва, активну творчу діяльність, балетмейстерські роботи, високу виконавську майстерність. Відповідне розпорядження про присудження премії  підписав т.в.о. голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук 15 серпня 2019 року.
19 Серпня, 2019 р., 10:13
18 серпня аматори сцени будинку культури села Гірка Полонка брали участь у Міжнародному фестивалі співдружності Польща-Україна-Білорусь 2019 у Республіці Польща гміні Владава та щорічного фестивалю Больковання у гміні Руда-Гута. Щирими оплесками глядачі зустрічали: зразковий ансамбль народного танцю  "Вертуни" (керівник В.Лопанова), народний фольклорний ансамбль "Вербиченька" (керівник Л.Бондарук), фольклорний гурт "Маковка" (керівник В.Зінчук), дует "Рута-м"ята", вокальний ансамбль "Sister and brother" (керівник М.Лавренюк), ансамбль акордеоністів (керівник М.Лавренюк) та ансамбль народної музики (керівник О.Касіч) Гіркополонківської дитячої музичної школи.
01 Серпня, 2019 р., 14:33
 На зупинках Гіркополонківської сільської ради радують око висаджені різнокольорові чорнобривці. Громада щиро дякує скульптору, квітникарю, волинянину Василю Рижуку  за його безкорисливу працю, яка тішить мешканців та гостей  красою довгоквітучої квітки - чорнобривця. Уже багато років підряд на трасах Волинської області Василь Рижук  заквітчує зупинки та траси: Ягодин-Ковель-Київ (від Ковеля до КПП «Ягодин»), Луцьк-Рівне-Київ (від Луцька до межі з Рівненщиною) та Львів-Луцьк (від Луцька до межі з Львіською областю). Василь  наголошує, що його робота не закінчується на косінні, викорчовуванні чагарників, підготовці землі та засадженні дороги квітами, у його обов’язки входить і догляд за ними: поливання, сапання та вивіз зілля.
08 Липня, 2019 р., 12:44
На початку липня в Україну приходить чудове феєричне свято – свято Івана Купала. Це день єднання людини з природою, возвеличення сонця,  землі, води і вогню,  сили природи і ії краси, нашого могутнього родоводу і глибокої духовності. Івана Купала співпадає з днем народження Іоанна Хрестителя Предтечі, який навчав, хрестив людей, вчив вести чесний спосіб життя та бути справедливими один до одного. Його відзначення стало добрим звичаєм  для наших сучасників. Адже всі разом ми — велика дружна родина, яка бере свій початок в одвічній мудрості далеких предків та їх розумінні навколишнього світу.
28 Червня, 2019 р., 09:25
27 червня на території Гіркополонківської сільської ради відбулися урочистості з нагоди 23-ї річниці Конституції України. Прочесне право внести Державний прапор України було надано учаснику АТО Василю Климюку. З вітальним словом виступила голова Гіркополонківської сількької ради Ніна Симонович. Святковий концерт підготували учасники аматорських колективів будинку культруи с. Гірка Полонка та Народного дому "Просвіта" с. Ратнів.На завершення урочистостей  всі  учасники заходу долучилися до флешмобу "Ми пратріоти твої,Україно!"
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua