Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

НОВИНИ

26 Квітня, 2019 р., 09:47
30 квітня 2019 року  на стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Гірка Полонка відбудеться І-й турнір з футболу серед юнаків 2005 р.н., присвячений пам’яті загиблого воїна АТО Ігоря Климюка.
26 Квітня, 2019 р., 09:27
18 квітня 2019 р. у Загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів с.Лаврів відбулася знаменна подія: урочисте відкриття оновленої спортивної зали. Усі, від найменших учнів школи і до найстарших любителів спорту, давно чекали цього свята. Шлях до нього був доволі тернистий. Адже не все так добре складалося із ремонтом, як би того нам хотілося. Часом затримувались кошти, іноді не вистачало професіоналізму працівникам, що взялися за цю справу. Та все ж було багато зроблено ПП «Факторія», працівниками якого були виконані усі оздоблювальні роботи, і оновлена спортивна зала дочекалася своїх юних спортсменів.
19 Квітня, 2019 р., 09:41
18 квітня у смт. Колки Маневицького району відбувся урочистий захід з нагоди відзначення річниці створення Колківської Повстанської Республіки У 1943 році, у розпалі  Другої Світової війни,  на Волині, на території у 2,5 тис.кв.км, як прообраз держави,  була проголошена Народна Повстанська Республіка, а містечко Колки стало своєрідною столицею самостійної України. Окупанти знищили Колківську Республіку, але по сьогоднішній час  не вдалося знищити волелюбний дух українських синів, який відзивається у  свідомості сучасних воїнів, що, як і багато років тому, стоять в обороні рідної землі на Сході й Півдні України. Панахиду за полеглих воїнів біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України» відслужили священики із луцького Свято-троїцького собору на чолі із митрополитом Михаїлом, керуючим Волинською єпархією Православної Церкви України. Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко у слові до присутніх зосередив увагу на важливості обов’язкових компонентів державотворення – адже герої того часу зуміли облаштувати цілком зрілу міні-державу і задали тон у її серйозному і логічному розвитку. Але тоді і зараз актуальним залишається питання оборони і збереження державного устрою. Патріотизмом і глибокою шаною до творців Колківської республіки були наповнені виступи станичної Братства ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савури Марії Ткачук, голови Колківської об’єднаної територіальної громади Олександра Полінкевича.  Мистецьку програму  на високому рівні забезпечили кращі аматорські колективи області.  Гіркополонківську  ОТГ представляв  народний аматорський фольклорний колектив «Вербиченька» будинку культури села Гірка Полонка  (керівник Лариса Бондарук).
15 Квітня, 2019 р., 16:10
Сьогодні, 15 квітня 2019 року, у новоутвореній Гіркополонківській об’єднаній територіальній громаді відбулася перша реєстрація шлюбу.
09 Квітня, 2019 р., 09:19
6 та 7 квітня відбувся другий та третій тур турніру  "Кубок Волиньспорт-2019".
05 Квітня, 2019 р., 15:03
Згідно затверджених заходів Гіркополонківської сільської ради по благоустрою та приведенню до порядку і чистоти навколишнього середовища територіальної громади організовано проходить сільська толока з прибирання території. Першою до цієї справи долучилися працівники сільської ради та бюджетних установ. Прилеглі території адміністрації сільської ради, дитячі садочки, школи приведені до чистоти. Також силами працівників сільської ради зібране сміття в сільському парку. 
24 Березня, 2019 р., 21:11
20-23 березня у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся XI Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «InterSvitiaz accomusic – 2019».
18 Березня, 2019 р., 18:23
Бурхливе мистецьке життя вирує у Гіркополонківській дитячій музичній школі, бо любов до прекрасного своїм вихованцям дарують дійсно талановиті, музично обдаровані їх наставники, які гідно несуть своє педагогічне покликання.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua